Виж само едно мнение
  #8  
Стар 10-02-2012
Аватара на панорамна
панорамна панорамна не е на линия
супер форумец
 

Дата на присъединяване: Jan 2010
Местоположение: Велико Търново
Мнения: 241
Благодари: 166
Получил благодарност:
105 пъти в 48 поста
Сваляния: 145
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Милен_ТТ Вижте мненията
Ти пък кой си? Ако не си го гръмнал ти, начи и тебе ще изтрещят. Сега ще гледаме кой ще отвори магазин, ако до 2 години не го гръмнат, начи той е гръмнал Наско!
С тебе познаме ли се! Щото аз Наско го познвам още от както отвори магазина си! Жалко за човека, започна почти от нищото, успя с бизнеса и беше един от основните играчи в северна България, но .......... беше спрян! Това се случва за съжаление в БГ когато няма друг начин да спреш конкуренцията. Навремето Наско имаше конкуренция един Антонии се казваше но той почина преди няколко години и остана Наско, него пък го гръмнаха и сега няма никой. Все и едно някво проклятие е надвиснало над Велико Търново!
Аз съм един обикновен работещ човек който иска да развие някакъв малък бизнес. Понеже сат. техника ми е хоби затова мисля този вариант. Наско го познавах лично и не съм го гръмнал аз, а съм получил много информация за сат. техника от него. От него си взех първият цифров приемник Emtech, после беше Especta, после Dreambox и т. н. А относно покушението срещу него.....
http://www.dnesbg.com/krimi/zadarzha...-hainboaz.html
Отговори с цитат