Виж само едно мнение
  #54  
Стар 14-09-2013
Аватара на Dalavera
Dalavera Dalavera не е на линия
Просто той!
 

Дата на присъединяване: Jul 2008
Местоположение: София
Мнения: 547
Благодари: 93
Получил благодарност:
127 пъти в 100 поста
Сваляния: 8
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от бгюзер Вижте мненията
Здравейте,

Имам чисто нова активна антена на Стронг (http://www.satshop.bg/product.php?id_product=50) и чисто нов цифров приемник по SCART към аналогов телевизор (http://www.notonlytv.net/p_lv6tscartsd.html)

По някаква незнайна за мен причина, не мога да уловия ама никакъв сигнал (нито цифров нито аналогов) на къща на Бистрица в София. Дори тестова постановка от 2м кабел през прозорец посока Копитото не помага. Някакви насоки какво става? Направо останах без идеи. Мерси!

ЕДИТ:
- Кабелът е забит към посочената антена. С гола медна жица не съм опитвал.
- Антената е STRONG SRT ANT15 ECO.
Ако си все още с посочения "тунер" мисля, че е крайно време да си вземеш свестен приемник и няма да имаш никакви грижоци. Аз също съм в източната част на София и то дори по на изток и по далеч от теб и нямам никакви проблеми с DVB-T и то със вътрешна антена на първи етаж. Така, че вземи си свестен приемник и не си губи времето с разни щуротий и всичко ще ти светне. Докато експериментираш ще изгубиш повече от това да си купиш хубав и качествен /практичен/ приемник. Освен ако за теб времето не е пари, тогава дерзай с посочения "приемник"!
__________________
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;
Отговори с цитат