Виж само едно мнение
  #16  
Стар 22-08-2015
Аватара на Златанов
Златанов Златанов не е на линия
Спец
 

Дата на присъединяване: Jun 2010
Мнения: 3,429
Благодари: 122
Получил благодарност:
1,369 пъти в 662 поста
Сваляния: 5
Ъплоуди: 1
По подразбиране

Има оператори, които отстраняват до 24 часа:
Извадка от общите условия на Кулбокс:"2.2. При предоставянето на услугите по т. 2.1. АЙ ТИ ДИ е длъжно да осигурява качество на обслужване, определено от следните стойности на показателите:
2.2.1. време за отстраняване на повреди – до 24 (двадесет и четири) часа;"

На мен са ми прекарвали ново влакно вечерта в 22ч., защото един комшия решил да си подреже асмата, та влакното му се видяло като част от нея... Разбрах го в 21ч., когато се прибрах. В 22ч. бяха долу, всичко мина за 30мин. Изключително коректни и бързи. Можеше спокойно да ме отсвирят за следващия ден сутринта, но дойдоха веднага.
За мен 4 дни за отстраняване на повреда е подигравка.
Помня навремето, когато Близу беше още Eurocom Plovdiv, как след една още по-сериозна буря /хората от Пловдив няма как да не помня лятото на 2005, началото на август/ нета спря с наводняването на шахтите. Екипите работиха до 2 посред нощ и ги виждах от терасата ми. Пуснаха телевизията в 2:30 и нета в 3 часа през нощта. За 6-7 часа възстановиха целия град. Така че такива номера с природа и т.н., не вървят. Ако клиентът го уволнят от работа и няма пари, ще го изчакат ли до първия възможен момент да плати?! Не, нали, ще му резнат услугата и толкова.

Ако искат, досега да са го възстановили. Горчивият вкус у клиента остава и ако бях аз - едностранно си прекратявам договора, да си търсят после парите. От мен ще ги получат толкова, колкото Близу ще получат едни 117лв., които се опитват да вземат от почти 3 години.

Ми те със същия успех могат да кажат 10 дни... Да не говорим, че ако са подвели клиента, че е оптика, а му пускат LAN /което е почти недоказуемо, ама може да се пробва/.
Мен ако ме оставят 4 дни без нет, директно да си обират кабелите и да се махат, бал съм го в доставчика, ако ще който ще да е.
Отговори с цитат