Виж само едно мнение
  #41  
Стар 19-09-2022
компира компира е на линия
изгряващ форумец
 

Дата на присъединяване: Nov 2012
Мнения: 50
Благодари: 9
Получил благодарност:
23 пъти в 17 поста
Сваляния: 6
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от драго1 Вижте мненията
А това възможно ли е при Vivacom? Тоест, да се използва като домашен интернет, или по някое време влиза в сила политиката за честно използване?
Предполагам, че и при Виваком ще може. Да кажа у нас какво е положението: Откакто ползваме мобилни телефони (~20 години) сме абонати на Мобилтел/Мтел/А1. Преди 2 години, една кака от А1 някак си успя да омагьоса майка ми по телефона (въпреки, че я бях инструктирал направо да им затваря директно) да преподпише нов договор, с "бонус" таблет и отделна сим карта за него само за интернет. Но пропуснаха да кажат, че ще се плаща отделна такса за него по тарифа Surf S. Както се очакваше - ядосах се, първоначално. Но понеже в домакинството вече не потребяваме голям трафик, реших да го ползвам мобилният нет от А1 като домашен и спрях стационарният от кабеларката (направо цялата я откачих, защото телевизията ни е от сателитна система). Е, с мобилният интернет, директно "разпръсвайки" го през WiFi-a от таблета (ползвам го като рутер) си захранвам всички устройства вкъщи. Ето сега ми е последния ден от отчетния период и малко прекалих с потреблението този месец като скоростта падна на минималните 64Kbps - очаквах, че cccam линиите ще сецат, но не, за мое учудване бачкат си гладко. Е, ако пусна компа и тръгна да зареждам някой сайт се получава вече насичане, но вече щеше да е прекалено хубаво.

В крайна сметка, предвид потребностите ни, може да минем и на предплатени карти (ще видим след 30-ти септември Виваком какви условия ще предложат за тях). Но и тази оферта от A1 сега с 21-те лева на месец не е никак лоша, предвид че в цената имаме и мобилна телефонна услуга с достатъчно минути (аз никак не обичам да говоря дълго по телефона - казал съм желанието си на познатите, да казват всичкo кратко и ясно, а не да си разказваме приказки от 1001 нощ с часове, като се видим на маса ще си лафим), та все ми е тая дали имам 60 минути или 600 на месец. Ще помисля, може да се пусна на този план за следващите две години, който ще ми дава доста повече отколкото потребявам на практика.

Цитирай:
Първоначално написано от Работилница Вижте мненията
А1 отдавна предлага неограничени за 21 кинта. Време е за нови уйбки
Така е, но този план вече е достъпен за всички (като отговор на новите концепции от Виваком).

Последно редактирано от компира : 19-09-2022 на 09:26
Отговори с цитат