Виж само едно мнение
  #1686  
Стар 08-10-2023
mistor mistor е на линия
форумец-ветеран
 

Дата на присъединяване: Sep 2007
Мнения: 1,258
Благодари: 123
Получил благодарност:
611 пъти в 321 поста
Сваляния: 52
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Малкия Мук Вижте мненията
Нещо обърка поклонниците Добре че е Европа да изкара огризката от дупката дет слънце не огрява. Да си ползвате наистина боксовете, освен за украса.
Защо точно ЕС иска от apple да си отворят системата за конкурентите ? Нито Google , нито Windows са европейски компании . И благодарение на такива простотии ще направят така , че уязвимостите да се увеличат , да си купуваме антивирусни софтуери и да се чудим защо таблета , телефона или лаптопа стават мудни или да се засипем от ежеседмични ъпдейти . Като на някой не му харесва нещо , да не го купува . Пазара(клиентите) си решават какво да ползват . Не ползвам Уиндоус и нямам никакво желание да се занимавам със сини екрани , рестартaрти през ден , или да обяснявам на някой от семейството защо това вчера беше така , а днес не е .
По-рано имаше препоръка да купи прекрасен лаптоп на детето си за по-малко пари от Mac pro . И като го купи ще трябва ли да плати после офис 365 , за антивирусна и .... А как ще обясни на детето си , че примерно снимките на цялото семейство от облака вече няма да се синронизират автоматично и на супер якия и евтин нов лаптоп няма да ги вижда само с кликване на една иконка . Същата история като замяната на Lighting порта с usb-c или премахването на жака за слушалките . Няколко години едно бг семейство писаха документи колкото домашната им библиотека за да унифицира кабела , че като ходели на гости, в мола или на летището ще има само един вид кабел . И докато пишеха тази глупост всички си направиха безжично зареждане , даже и в колите и в автобусите . А слушалките от години вече са безжични . Безсмислен лобистки труд или лесен начин да се изтъкнеш как си надделял над компания като apple . Полза никаква .
Отговори с цитат
Следните потребители (2) благодарят на mistor за този полезен пост
AGT (08-10-2023), bu12tras (08-10-2023)