The Best Streaming Software!
VIVO Rent A Car - Your car rental
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > СПАМ ЗОНА > Кошче

Кошче Служебен

Отговори
 
Контрол над темата Начин на разглеждане
  #1  
Стар 06-03-2014
Кермит Кермит не е на линия
Banned
 

Дата на присъединяване: Dec 2012
Мнения: 555
Благодари: 84
Получил благодарност:
153 пъти в 107 поста
Сваляния: 21
Ъплоуди: 1
По подразбиране По-на така

„Всеки ден, малката Мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да работи. Произвеждаше и беше доволна. Шефът – Лъвът – се учудил, че мравката работи без надзор.
„Ако тя произвежда толкова без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако е под нечий надзор“? – замислил се той.
Така той нае една Хлебарка, която имаше голям опит като надзорник и изготвяше чудесни доклади.
Първото решение на Хлебарката бе да въведе контрол на достъпа за Мравката. След това на Хлебарката ѝ бе нужна секретарка, за да ѝ помага с изготвянето на докладите и тя нае един Паяк, който освен с архивите, се занимаваше и с контрол на телефонните разговори. Лъвът бе очарован от докладите на Хлебарката и я помоли и за графики на производството и анализ на тенденциите, за да ги представи на срещи, специално организирани за тази цел. За тази цел на Хлебарката ѝ купиха компютър, лазерен принтер и бе наета една Муха, която да ръководи отдел информатика.
Мравката, доскоро продуктивна и весела, бе отчаяна от толкова хартии и срещи, които ѝ заемаха цялото време! Лъвът стигна до заключение, че е дошъл моментът да се създаде длъжност отговорник за сектора, където работеше Мравката. Постът бе поверен на един Щурец, чието първо решение бе да закупи килим и ергономичен стол за бюрото си. Новият отговорник, Щурецът, също имаше нужда от компютър и асистентка (която взе от предната си служба), за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и да контролира бюджета за сектора, където работи Мравката, която на този етап вече не се забавляваше и с всеки изминал ден се ядосваше все повече.
По същото време Щурецът убеди Лъва за абсолютната необходимост от проучване на средата. След като проучи работната натовареност, Лъвът забеляза, че секторът на Мравката не произвеждаше вече колкото преди. Той нае един Бухал – известен консултант – да осъществи одит и да предложи решения. Бухалът изкара три месеца в офисите и направи огромен доклад, в няколко тома, със заключението: „Има много персонал в това предприятие“.
Познайте първо кого уволни Лъвът?
Мравката, естествено, защото тя „проявява липса на мотивация и конфликтно поведение“.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Кермит за този полезен пост :
TUISTERa (07-03-2014)
  #2  
Стар 07-03-2014
Кермит Кермит не е на линия
Banned
 

Дата на присъединяване: Dec 2012
Мнения: 555
Благодари: 84
Получил благодарност:
153 пъти в 107 поста
Сваляния: 21
Ъплоуди: 1
По подразбиране

Цитирай:
ПРАВИЛА
Екипът на Digital TV Forum не съхранява, нито вашите лични данни, нито вашите IP адреси и всички останали ваши данни, които вие използвате при регистрация в този форум. Те не се съхраняват никъде и не се записват и не се складират в архиви.

Ние уважаваме всеки един регистриран посетител на този форум. Уважавайте го и Вие. Уважавайте и ценете времето на другите участници във форума.

Ние приветстваме всяка инициатива във нашия форум.
Всяка полезна информация и взаимопомощ е добре дошла.
Всяко полезно мнение, съвет, предложение, го обсъждаме и се поучаваме от него.
Приветстваме всички полезни отговори на въпроси на други членове от нашия форум.

Мненията във форумите се оставят доброволно, безвъзмездно и с цел взаимопомощ. Авторите им не могат да изискват компенсация за публикуваната информация под никаква форма или да изявят претенции мненията им да бъдат изтрити.

Форумът не носи отговорност за достоверността на информацията, която публикува всеки един потребител на форума, както и за коректността на извършени търговски сделки между потребители в раздел „БОРСА - Купува / Продава“.

Екипът на Digital TV Forum се стреми да предложи най-добрият форум в България за DVB телевизия, с Ваша помощ това може да стане реалност!

В дъното на страницата на форума, Вие можете да изтеглите и да инсталирате на Вашия компютър нашият TOOLBAR, с помощта на който без да отваряте страницата на форума можете да следите всички актуални теми от форума и да отворите само тази която Ви интересува.


Във Форумния чат, можете да си початите с някой регистриран потребител.

Надяваме се че нашият форум ще Ви хареса и с Ваша помощ ще обогатим взаимно знанията ни свързани с цифровата телевизия.




ПРАВИЛА

1. Единствения разрешен език във форума е БЪЛГАРСКИ. Всички мнения трябва да бъдат написани на КИРИЛИЦА. Изключение правят специфичните технически термини или техническа информация, която може да бъде поднесена на друг език /но е желателно да се публикува преведена на Български/.

2. Забранява се :
I) публикуването на ключове
II) рекламата на платен шеринг или реклама и линкове към други форуми
III) обиди, обидни думи, нападки, подигравки и заплахи към регистрираните потребители на нашия форум
IV) публикуването на линкове към нерегламентиран софтуер
3. Потребителят няма право да коригира действие на Модератор /Админ/ в дадено мнение. /например, ако Модератор изтрие част от мнението съдържащо ключове, реклама за платен шеринг, нападки, обиди или провокации към друг потребител/.

4. Потребителят няма право да обсъжда действията на Модератор /Админ/. Обсъждането им може да Ви доведе до незабавен бан.

5. На потребителите се разрешава използването само на един профил във форума. Ако създадете няколко профила може да бъдете баннати незабавно, а другите Ви профили да бъдат блокирани. Бана на баннат потребител, регистрирал втори профил, се увеличава двойно или повече, по преценка на модератора.
Забранява се регистрацията и публикуването на мнения през прокси-сървър.

6. Потребителят няма право да прилага в подписа си рекламни банери. Допустими са само малки картинки (но не на банери) или текстови линкове. Текстовите линкове могат да бъдат само към сайтове, които не са цензурирани в системата на dtv-bg.com.

7. Нарушаването на правилата в DTV-BG ще доведе до следните наказания:
I. Първо нарушение = предупреждение за бан;
II. Второ нарушение = 7 дни бан;
III. Трето нарушение = 30 дни бан;
IV. Четвърто нарушение = 3 месеца бан;
V. При пето нарушение модераторите могат да преценят дали да дадат вечен бан на потребителя или да го накажат с бан за по-дълъг период от 3 месеца;
VI. По преценка на модераторите, провинил се потребител може да бъде наказан вместо с бан, с ограничение мненията му да бъдат одобрявани от модератор, преди да бъдат публикувани във форума.
Степенуването на наказанията в горният ред не е задължително и е по преценка на модераторите.
По преценка на модераторите, в зависимост от степента и повтаряемостта на нарушенията, провинил се потребител може да бъде баннат направо с по-висока степен наказание.
ПРЕПОРЪКИ

1. Преди да зададе въпрос, моля проверете, дали вече не е отговаряно на такъв въпрос.

2. Вие можете да редактирате или изтриете Вашето мнение в рамките на 30 минути от публикуването му във форума. След тези 30 минути това може да бъде направено само от Модератор.

3. Ако искате да благодарите на някой, моля използвайте бутона за благорадности. По този начин освен че ще благодарите на потребителя написал ценно за Вас мнение, ще можете по всяко време да прегледате списъка с мненията на които сте благодарили и да си преговорите полезните за Вас неща. Този списък се намира в профила Ви, в раздел „Статистики“.

4. Заглавието трябва да бъде достатъчно информативно и да отразява същността на темата, така че само като се прочете заглавието на темата, без да е нужно да се влиза в нея да се знае за какво се дискутира в темата.

5. При отговор не е желателно цялостното цитиране на последния пост. Това прави темите неудобни за четене. Подобни постове ще бъдат модерирани, а при системно несъобразяване - изтривани. Когато в дадена тема се отговаря на няколко потребителя при което се цитират пасажи от техни съобщения е желателно всичко да е събрано в един пост, а не няколко последователни към различни участници в темата. Такива постове ще бъдат модерирани.

6. Придържайте се възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.

7. Съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от Модератор или Администратор не бива да се променя.
Ако Модератор/Администратор направи забележка да се коригира заглавие съгласно правилата, да се добави цена към обява или т.н. уточняващи неща - потребителя е длъжен да извърши необходимите корекции в поста си. Теми в които потребителя демостративно отказва да извърши действията и корекциите към които е подканен ще бъдат заключвани или изтривани.

8. Често повтарящи се мнения с еднакво съдържание, мнения със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени ще бъдат определяни като SPAM и премахвани. Същото се отнася и за флууда - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се мнения.

9. За лични разговори или чат, както и за коментари на обявите за продажби, използвайте системата за Лични Съобщения.
Не виждам къде е упоменато да не се постват имена на приемници като eдиsion пингулуь( нарочно написано така,за да се види) или опосум както един го нерече както нарече и този форум "педалски"
Не виждам и тест за модератори на психическа гледна точка.
Познавам един, който участваше насам и натам и по едно време си затри всички пиари от скайпа, после пак ги пусна, после тотал ги загуби, накрая си загуби приятелите.
Отговори с цитат
  #3  
Стар 07-03-2014
Аватара на Хиена
Хиена Хиена не е на линия
Квестор
 

Дата на присъединяване: Aug 2009
Мнения: 2,388
Благодари: 1,311
Получил благодарност:
1,281 пъти в 585 поста
Сваляния: 236
Ъплоуди: 13
По подразбиране

Духай!
__________________
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Хиена за този полезен пост :
TUISTERa (07-03-2014)
Sponsored Links
VIVO Rent A Car  Вземи своят Vu+ сега!  SatPlus
Отговори

Съобщения от Devil M
VIVO Rent A Car  

Тагове
Пона, Така


Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)
 

Подобни теми
Тема Започнал темата Форум Отговори Последно мнение
Е така Кермит Кошче 2 06-03-2014 23:47
така ли е mmsf67 Дъра-Бъра 1 08-02-2014 04:54
Така се прави НСБОБ ОБЩИ ДИСКУСИИ за цифрова телевизия 0 28-10-2012 21:03
Ей така, за протокола BOBIKAT Дъра-Бъра 73 31-07-2012 10:18
Продължавайте все така :) Veskop Обсъждане и коментари за българските оператори и българските програми 5 15-05-2012 21:18


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 07:16.


DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.