The Best Streaming Software!
VIVO Rent A Car - Your car rental
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > Сателитни новини, интересни предавания (EPG), полезни сайтове > EPG - TV ПРОГРАМИТЕ - Какво, Къде и Кога може да се гледа > ДРУГИ

Notices

Отговори
 
Контрол над темата Начин на разглеждане
  #1  
Стар 05-01-2011
Аватара на Chello Central Europe
Chello Central Europe Chello Central Europe не е на линия
Представител на каналите от групата на Chello Zone за България
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Мнения: 2,004
Благодари: 4
Получил благодарност:
216 пъти в 174 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране FLN премиери през януари 2011


Януари 2011


ПРЕМИЕРА: Десетте най-невероятни кухни
1 сезон
(Top 10 Amazing Kitchens - Series 1)

28 януари, четвъртък, 22:55

Разходката из най-невероятните кухни в Америка ще впечатли всички зрители. Независимо дали мечтаната от вас кухня е приветливо местенце за семейни сбирки или раят за гастрономите, тази поредица представя идеални примери за всички стилове – от семпъл до модерен, от футуристичен до Викториански.

Кой се нуждае от каквото и да е по стените, когато има 860-килограмов плот от оникс, осветен от 1600 светодиодни светлини? В минималистичната кухня, основен приоритет за собственика е организиране на пространството, за да може всеки да се включи в готвенето. От другата страна на светлия кът се намира еспресо бара, точно под рафтове с порцеланов сервиз за кафе. Тази кухня е доказателство, че по-малкото определено е повече.

В перфектния пример за модерна кухня, собственикът контролира цялото осветление от лаптопа си. Мобилният му телефон се свързва с домашния, когато е наблизо, а и аудио и видео системата е свързана с кухнята, така че готвачът може да гледа и чува, това което е пуснато в стаята за забавления. Семплата кухня, която ще видите в предаването на FLN, е със стени от декоративни каменни облицовки, а кухненските шкафове са направени от специално грубо дърво. Мивката е медна, подът е от масивна дървесина, а плотовете са от четирислоен червен гранит, който прави финалния щрих в естествената визия.

Надникнете в най-стилните, разкошни, зелени и съвременни технологични решения в кухненския дизайн – всеки четвъртък от 28 януари.







Холивудски питомци
(Hollywood Pets Season 1)

От 12 януари, всяка сряда, двойни епизоди, 22:55


Поредицата проследява охолния живот на най-разглезените домашни любимци в света. Във всеки епизод се срещаме с котки, кучета, прасета и понита, към които се отнасят като към кралски особи и, които живеят в лукс и разкош.

В първия епизод зрителите ще се запознаят с кучето, известно из целия град като „човекът в кафявия костюм”, което показва, че в Бевърли Хилс е истинско царство за кучетата. Кучето Дюн и собственикът му, Джим Ууд, преминават по булевардите с палмови дървета в лимузината си, след което се отправят за уикенд в Санта Барбара с частния си самолет.

Бостънският териер Понго и сиамският котарак Фелини са гурме любимците на популярния главен готвач Хари Шварц. Животът е реална мечта, когато стопанинът ти доставя Шатобриан и задушени омари. За питомците може й да няма никакво значение, но Хари се чувства по-добре, когато полага тези усилия... а това е най-важното. Освен това зрителите ще видят една красива дама – закръгленото прасенце, което живее в къща, носи кожа от норка и има перфектен маникюр.

За собствениците, Робърт и Хърбърт, Пачис е член на семейството, който живее вкъщи, гледа телевизия на канапето, взема си бира от хладилника, ходи на разходка с Кадилак кабриолет и дори минава през Макдоналдс преди да заспи в мекото легло вечерта. Кучето чудо Шадоу се вози редовно на Харли Дейвидсъна на собственика си – милионерът Дуейн Фолсъм. Освен това той кара водни ски в частното езеро на семейството, кара ски в Аспен и практикува гмуркане винаги, когато му се удаде възможност, в топлите води на Кайманските острови.

Професор Бил Стийд смята, че жабите имат труден живот. Мисията на живота му е да изгради самочувствието и самоуважението на своите земноводни приятели чрез непрекъснато внимание, терапия, масажи и тренировки. Жабите трябва да коментират... Нищо не може да се сравни със сватба в Бевърли Хилс, особено когато младоженецът е териер, а притеснената булка – красив ваймаранер. С всички сватбени аксесоари и след като всички гости са налице „този холивудски брак ще устои на времето”, както коментира „майката” на булката – Синди и „майката” на младоженеца – Глория.

Отговори с цитат
Sponsored Links
VIVO Rent A Car  Вземи своят Vu+ сега!  SatPlus
Отговори

Съобщения от Devil M
VIVO Rent A Car  

Тагове
2011, fln, през, премиери, януари


Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)
 

Подобни теми
Тема Започнал темата Форум Отговори Последно мнение
Extreme Sports Channel през януари 2011 Chello Central Europe СПОРТ 0 06-01-2011 15:44
Da Vinci Learning през януари 2011 Chello Central Europe ДРУГИ 2 05-01-2011 20:16
Food Network HD през януари 2011 Chello Central Europe ДРУГИ 0 05-01-2011 15:40
JimJam през януари 2011 Chello Central Europe ДРУГИ 0 05-01-2011 15:36
Zone Reality премиери през януари 2011 Chello Central Europe ДОКУМЕНТАЛНИ 0 05-01-2011 14:51


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 07:48.


DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.